Rayondag Ede 9 april 2016

Beste Pro Guitarristen,

Wij nodigen jou, je naasten en belangstellenden uit voor de rayonbijeenkomst van Pro Guitarra rayon Ede op zaterdag 09 april 2016. De bijeenkomst zal in buurtcentrum "de Maanen" in Ede worden gehouden. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur geopend.

Je wordt uitgenodigd een of meerdere muziekstukken op je gitaar te spelen, maar gezellig komen luisteren mag natuurlijk ook. We zullen de middag opdelen in twee speelblokken van ongeveer 60 minuten. Opgeven kan tot zaterdag 02 april. Graag bij opgave van de te spelen stukken ook aangeven hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt. Op basis van de opgaven wordt het programma samengesteld.

Deze middag willen we een samenspel organiseren onder leiding van Anna Oerlemans. Er is een 5-stemmig stuk uitgezocht (zie bijlage). Je kunt zelf bepalen welke van de 4 gitaarpartijen je wilt spelen. Anthony de Miranda zal de baspartij (gitaar 5) op zich nemen. Akkoorden begeleiding kan ook. In de pauze is er gelegenheid om de partij te oefenen, direct na de pauze zullen we gezamenlijk het stuk aan het publiek laten horen. Iedereen wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. Neem in ieder geval je gitaar mee.

Maut, Anthony en Yvette zullen als altijd weer een thema maaltijd voor ons klaarmaken. Als je speciale dieetwensen hebt, kun je die doorgeven bij je aanmelding.

Na de maaltijd om ca. 18:00 uur zal Ron ten Westenend een presentatie houden over zijn gitaarbouw. Informatie op www.westenendgitaren.com

De kosten voor deze bijeenkomst zijn: 

  • €8 voor leden
  • €10 voor niet leden
  • €4 voor kinderen tot 12 jaar


Graag opgave via de mail vóór 02 april 2016 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van:

  • Met hoeveel personen je komt (inclusief jezelf)
  • Of je stukken wilt spelen met daarbij de titel(s) en de tijdsduur.
  • Of je mee wilt doen aan het samenspel en met welke partij.
  • Of je speciale wensen hebt  voor de maaltijd, vegetarisch, geen gluten o.i.d.

Een juiste opgave is van belang voor de planning van de te spelen stukken en voor het inkopen voor de maaltijd.

Ook deze keer zullen we weer de mogelijkheid bieden om te grasduinen in de verzameling van Anton Boers!!!

PG lid Anton Boers heeft ons een groot deel van zijn verzameling CD's, LP's, bladmuziek en muziekboeken cadeau gedaan die we onder onze leden en belangstellenden mogen verdelen. Daartoe zal al dit materiaal weer worden neergezet in de inspeelruimte. Iedereen mag daar in grasduinen en meenemen wat men wil..
De bladmuziek bestaat voornamelijk uit kopieën die door Anton zijn verzameld.
De CD's, Lp's en muziekboeken zullen we in een aantal kratten neerzetten.

Mocht je het Buurthuis de Maanen niet kunnen vinden dan zijn Theo Franken en ik aan het begin van die middag telefonisch te bereiken:

  • Theo Franken 06-53899848
  • Ron de Jong 06-36368989


Met vriendelijke groet,

Ron de Jong.

Bijlagen:
1.    Girl the Beatles partituur  + gitaarpartijen
2.    MP3 Girl
3.    Akkoordenschema + liedtekst http://www.e-chords.com/chords/the-beatles/girl
4.    Routebeschrijving naar het Buurthuis de Maanen, Stadspoort 2B, 6716RH in Ede