Kandidaten voor een nieuw landelijk bestuur gezocht!

Op zaterdag 24 september treedt het huidige landelijke bestuur formeel af en hopen wij meteen een nieuw bestuur te kunnen presenteren.

De huidige voorzitter, de penningmeester en de secretaris hebben hun functie beschikbaar gesteld. Onze penningmeester is al in januari dit jaar om gezondheidsredenen gestopt.
Na 2 decennia de vereniging met passie en plezier te hebben gediend, is het tijd voor een stapje terug en een nieuwe bestuur de kans te geven met een frisse aanpak en nieuw plan de vereniging te leiden.

Pro Guitarra is nu ruim 21 jaar oud, een volwassen vereniging, haar organisatie staat goed op haar fundamenten, 2 actieve rayons met jaarlijkse evenementen als landelijke verenigingsdagen, rayondagen, huiskamerbijeenkomsten, workshops, masterclasses en concoursen.
Kortom in de loop van deze jaren heeft Pro Guitarra haar volwassenheid bewezen. Want ze heeft ook tegenslagen gekend, heeft daarvan geleerd en is beproefd verder gegaan.
Zie de films en foto verslagen op onze website.

Leden zijn ook vrienden van de vereniging en steunen haar graag. Zij verdienen daarom een goed bestuur die met visie en passie leiding zal geven en haar verder zal ontwikkelen.
Wij zijn nu al op zoek naar hen die belangstelling hebben voor een van deze functies. We hopen op veel aanmeldingen, zodat wij met elkaar tot een selectie komen van geschikte kandidaten.
Er is een selectiecommissie samengesteld onder leiding van Theo Franken, leider van Rayon Ede.
Van alle 3 functies, voorzitter, penningmeester en secretaris is een profiel beschrijving bijgevoegd. Zie de bijlage.
Een kandidaat moet lid van de vereniging zijn of bereid zijn vooraf lid te worden.

Interesse, belangstelling, meld je dan aan bij Theo Franken. Stuur per mail je brief met de volgende punten:
- voor welke functie je belangstelling hebt.
- je motivatie en ervaring in deze functie.
- je kunt je voor alle 3 functies opgeven, wellicht blijkt uit een eventueel gesprek dat je de ene functie je meer ligt dan de ander. Uiteraard dan voor alle functies een korte motivatie geven.
- aanmeld termijn sluit op medio mei 2016.
Stuur je brief naar Theo Franken per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alvast bedankt.

Namens het bestuur en de rayonleiding,
Fred Lachman, huidige voorzitter.

 

Bijlage: Functieomschrijving