Zondag 28 februari de geheimen van tangomuziek voor gitaristen!

Wil je als gitarist de Argentijnse tango leren?
En ontdekken wat het geheim is van die typische tango ‘swing’? Dan krijg je daarvoor zondag 28 februari de kans, want wij organiseren die dag van 13.00 tot 18.00 uur een tweetal workshops met Kay Sleking!

WORKSHOP 1 is bedoeld voor gevorderde amateurgitaristen. Voorkennis van tango is niet noodzakelijk. Tijdens de workshops leer je de verschillende ritmes van de Argentijnse tango kennen aan de hand van samenspel. De workshop is zo samengesteld dat gitaristen van verschillend niveau kunnen deelnemen. Elke partij heeft zijn eigen moeilijkheids graad, zodat je kunt kiezen welke partij het beste bij jou past.

WORKSHOP 2 is bedoeld voor ver gevorderde gitaristen, vakstudenten van conservatoria en gitaardocenten en andere professionele spelers. Hierbij wordt dieper in gegaan op de gelaagdheid van de ritmiek en interpretatie. Het repertoire van beide workshops bestaat uit traditionele tango, milonga en wals en een tango nuevo stuk van Piazzolla.

INSCHRIJVEN als deelnemer of toehoorder
 Deelname aan een van beide workshops kost EUR 17,50. Je kunt echter ook als toehoorder de beide workshops (+ het afsluitend concert!) bijwonen. Kosten als toehoorder zijn slechts EUR 7,50. Als workshop deelnemer kun je natuurlijk ook het afsluitend concert gratis bijwonen.

 Je schrijft je in door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp WORKSHOP TANGO. Je ontvangt dan alle verdere info en eventuele partituren (of TAB) van de in de workshops te behandelen muziek.

KAY SLEKING
 Kay Sleking is Nederlands bekendste tango gitarist en is als docent Argentijnse Tango verbonden aan het Rotterdams Conservatorium. Hij geeft zijn workshops in diverse landen en is als gitarist en contrabassist actief in diverse bezettingen. Meer informatie over Kay vind je op www.tangomuziek.nl