2015-11-07 Uitnodiging Rayondag Ede

Beste Pro Guitarristen,

Wij nodigen jou, je naasten en belangstellenden uit voor de rayonbijeenkomst van Pro Guitarra Rayon Ede op zaterdag 07 november 2015. De bijeenkomst zal in buurtcentrum ‘de Maanen’ in Ede worden gehouden. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur geopend.

Je wordt uitgenodigd één of meerdere muziekstukken op je gitaar te spelen. Graag bij opgave van de te spelen stukken ook aangeven hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt. Op basis van de opgaven wordt het programma samengesteld.  Als je geen lid bent van Pro Guitarra Rayon Ede, krijg je gelegenheid na de maaltijd op het open podium te spelen.

Deze middag willen we een samenspel organiseren onder leiding van Anna Oerlemans. Er is een 4-stemmig stuk uitgezocht (zie bijlage). Je kunt zelf bepalen welke partij je wilt spelen. In de pauze is er gelegenheid om de partij te oefenen, direct na de pauze zullen we gezamenlijk het stuk aan het publiek laten horen. Iedereen wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. Neem in ieder geval je gitaar mee.
 
Maut, Anthony en Yvette zullen als altijd  weer een thema maaltijd voor ons klaarmaken. Als je speciale dieetwensen hebt, kun je die doorgeven bij je aanmelding.
 
De kosten voor deze bijeenkomst zijn:
€   8 voor leden
€ 10 voor niet leden
€   4 voor kinderen tot 12 jaar

Graag opgave via de mail vóór 31 oktober aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van:
 
1. met hoeveel personen je komt (inclusief jezelf)
2. of je stukken wilt spelen met daarbij de titel(s) en de tijdsduur.
3. of je op het open podium wilt spelen.
4. of je mee wilt doen aan het samenspel en met welke partij.
5. of je speciale wensen hebt  voor de maaltijd, vegetarisch, geen gluten o.i.d.

Een juiste opgave is van belang voor de planning van de te spelen stukken en voor het inkopen voor de maaltijd.
 
Deze keer hebben we een fantastische aanbieding voor iedereen die de rayondag bezoekt!
 
PG lid Anton Boers heeft ons een groot deel van zijn verzameling CD’s, LP’s bladmuziek en muziekboeken cadeau gedaan die we onder onze leden en belangstellenden mogen verdelen. Daartoe zal tijdens de maaltijd (tussen ca. 17:00 en 18:30 uur) een hoek worden ingericht waar al dit materiaal zal worden neergezet. Iedereen mag daar in grasduinen en een aantal items uitzoeken. De spelregels zullen nog nader worden uitgelegd bij het begin van de muzikale “rommelmarkt”.
 
De bladmuziek bestaat uit kopieën die door Anton zijn verzameld in 14 ordners. In bijgaand Excel bestand, kan je alvast een indruk krijgen wat er allemaal beschikbaar is.
De CD’s, LP’s en muziekboeken zullen we in een aantal kratten neerzetten. Hiervan is geen overzicht beschikbaar.

Mocht je het Buurthuis de Maanen niet kunnen vinden dan zijn Theo Franken en ik aan het begin van die middag telefonisch te bereiken:        

Theo Franken 06-53899848
Ron de Jong 06-36368989

Met vriendelijke groet,
 
Ron de Jong
 
 
Bijlagen: 

1. Routebeschrijving naar het Buurthuis de Maanen, Stadspoort 2B, 6716RH in Ede
2. Valse vénézuélienne (traditionnel)  arr. Thierry Tisserand
3. Excel bestand Music A-Z.